zondag 22 april 2007

Spread klaar!

Zo, vandaag even de turbo aangezet en de spread gemaakt uit de workshop kit van Lance! Vond 'm helemaal super; gaaf papier, alles compleet...dus je kunt zo aan de slag en de spread maken! Gisteren de foto's uitgeprint die gemaakt zijn tijdens de fotosessie (in sepia, omdat ik dat super goed bij het papier vond passen We hadden Lance een label laten signeren, dus die past er nu perfect bij. De tekst op de label is: "Keep on scrapping" Lance Mr. Pickle
En ipv "10 things I love about you" heb ik gekozen voor de titel "10 things I love about today (vrijdag 20 april 2007)".
En dan op de stroken en de labels natuurlijk de 10 leukste dingen van deze dag...van de voorpret, de autorit tot de pannekoeken en natuurlijk de fotosessie!! Groeten, Je@net.

5 opmerkingen:

Marjolein zei

Dit ziet er leuk uit dames!! Heel gezellig zo'n blog, en die LayOut van de workshop is geweldig Jeanet! Ben heel benieuwd wat hier allemaal komt te staan tzt!
Succes ermee allemaal,

Marjolein (Canada)

Ice-Angel zei

Wat is ie toch mooi geworden hé, ik ben er ook zo bly mee (met die van my dan hihi)
Leuk zo'n blog van P&P, our favo scrapbook store ;-)
Ben benieuwd naar de volgende berichtjes!!
X T@M

Truike and the papergirlz zei

Nou Jeanet, je hebt er een superleuke layout mee gemaakt, en een super idee zo met de handtekening van Lance op die gave label!
Groetjes Nina

Anoniem zei

Gaaf is je lootje geworden Jeanet, en dat brengt mij op ideeën.
gr Esther

Anoniem zei

Wat leuk dat jullie een blog hebben zal er beslist regelmatig op kijken! Helaas ben ik vrijdagavond naar huis gegaan maar Truike was zo lief om een pakket te bewaren van Lance!Ga dus van de week er lekker mee aan de slag.
groetjes Jolan