maandag 8 oktober 2007

ALL ABOUT AMERICA Afgelopen zaterdag heb ik samen met een vriendin bovengenoemde workshop gevolgd bij P&P. Aangezien er zoveel aanmeldingen waren, zijn we uitgeweken naar Koningshof. Deze zaal ligt op loopafstand van de winkel. Erg belangrijk als je nog wilt scrapshoppen ;) Als eerste project een ster-album in de kleuren/symbolen van de Amerikaanse vlag. In het voorbeeld-album waren zwart/wit foto’s verwerkt van Truike’s trip naar Amerika. Er waren enkele leuke embellishments toegevoegd (gestanst met de nieuwe accu-cut die bij P&P in de winkel staat).
Het tweede project een adressenboekje met de nieuwe lijn van Love, Elsie. Sommige scrappers lieten de adressen achterwege en maakten er een mini-album van. Ook dit was mogelijk. Het album was op een heel leuke manier dichtgebonden.
Na afloop nog even naar de winkel om het nieuwe scrapmateriaal te aanschouwen (en te kopen). Webster (o.a. kerstpapier), Prima Marketing (natuurlijk de paintables en vilten bloemen), Artemio (leuk die kleine papieren bloemetjes), My Minds Eye (strookjes transparant met diverse symbolen/figuren en prachtig gehaakte bloemetjes, Cloud9Design (nieuw voor mij, maar ik geloof dat dit een van mijn favorieten gaat worden...)
Al met met al een relaxte (er was voldoende tijd om de albums compleet te maken) en gezellige scrapdag. Mvg Petra Coolen

1 opmerking:

Je@net zei

Wauw, wat ziet dat er allemaal gaaf uit Petra! Was er graag bijgeweest die dag!