vrijdag 16 november 2007

Workshop Karen Burniston!

Woensdag 14 november was het dan eindelijk zover......het bezoek van Karen Burniston aan Paper & Pictures!! Het werd een fantastische dag!! Iedereen was ruim op tijd aanwezig en vol spanning werd naar Karen uitgekeken. Tegen half 3 vertrokken we naar de zaal en niet veel later zat iedereen druk te werken onder de enthousiaste leiding van Karen en haar rechterhand voor die dag Monique!
Er werd niet alleen hard gewerkt, maar ook veel gelachen!
Had ook nog wat foto's in de zaal genomen, maar die zijn allemaal veel te donker geworden. Als iemand anders nog wat leuke foto's heeft.....mail maar door naar P&P, kunnen ze alsnog op het blog!!
Tegen half 6 moesten we er echt een eind aan breien. Gelukkig had iedereen de basis van het boekje af en hoefden we thuis alleen nog maar de puntjes op de i te zetten. En met de uigebreide beschrijving die we mee kregen ging dat prima!
Voor diegenen die beide workshops geboekt hadden, stond er een enorm lekker Chinees buffet klaar! En daar had iedereen duidelijk trek in ;-)
Maar ook was er nog tijd om volop te shoppen. Wat dacht je bijvoorbeeld van al deze nieuwe spullen van Creative Cafe!!! Dan voel je je toch als een kind in een snoepjeskraam!
En voor we weggingen natuurlijk nog even met Karen op de kiek!
Karen, thanks for these fabulous workshops! We had a great day!!

1 opmerking:

Wendy Schoonhoven zei

O leukleukleuk!!! Ik had op Jeanets blog al het boekje gezien, ziet er prachtig uit...en dat Creative Cafe....mmmm, even kijken of ik van de week even naar Doorn kan rijden...xxx Wendy.